Η νέα τεχνική του κεντήματος είναι εδώ και θα σας εντυπωσιάσει. Πίνακες με 2 διαφορετικές τεχνοτροπίες. Τυπωμένα μοντέρνα σχέδια, μεγάλων ζωγράφων, γεμάτα χρώματα, επάνω σε καμβά ζωγραφικής. Δεν έχετε παρά να κολλήστε τα αντίστοιχα χρωματιστά διαμαντάκια στα διαμορφωμένα σημαδάκια με το χρώμα και το μέγεθος της ψηφίδας που έχει ο καμβάς. Στο πλάι του καμβά θα βρείτε το υπόμνημα που σας καθοδηγεί πανεύκολα. Το Κιτ συμπεριλαμβάνει όλα τα υλικά.  Η φωτογραφία κάτω δεξιά του σχεδίου σας δείχνει το κομμάτι που θα πρέπει να διαμορφώσετε και να αναδείξετε τοποθετώντας τις ψηφίδες με το ειδικό στυλό που θα βρείτε στη συσκευασία. Τα βήματα είναι τόσο απλά:

  1. Ξεκολλήστε την προστατευτική μεμβράνη από το σχέδιο. Εάν το σχέδιο είναι μεγάλο και θα χρειαστεί να το συνεχίσετε κάποια άλλη στιγμή, ξεκολλήστε μόνο τόσο όσο έχετε τη διάθεση και το χρόνο να φτιάξετε. Στο πλαινό μέρος του καμβά υπάρχει το υπόμνημα με τα χρώματα που θα βρείτε ξεχωριστά σε σακουλάκια.
  2. Αδειάστε στο σκαφάκι το σακουλάκι με το χρώμα που θα δουλέψετε.
  3. Τοποθετήστε το ειδικό λαστιχάκι στο στυλό και βουτήξτε το λίγο στο βαζάκι με το κερί που θα βρείτε στη συσκευασία.
  4. Αρχίστε να παίρνετε ένα ένα τα διαμαντάκια και να τα τοποθετείτε στο αντίστοιχο κουτάκι στον καμβά ζωγραφικής. Τόσο απλά!!! Στη συλλογή μας θα βρείτε σχέδια με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας ακόμη και για μικρά παιδιά. Διαλέξτε ένα σχέδιο λοιπόν στα μέτρα σας και Καλή επιτυχία!!!

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην κατηγορία κεντήματα-σταμπωτά-πίνακες με ψηφίδες https://adraxti.gr/cat/kentimata/stampota/pinakes-me-psifides/

για να ανακαλύψετε όλα τα σχέδια.