Οροι χρησης και Πληροφοριες Αποστολης

Το www.adraxti.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης των πρoϊόντων της εταιρείας Άννα Παυλίδη, που εδρεύει στην Αθήνα,οδός Φρύνης 49, 116 33 στο Παγκράτι.Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα www.adraxti.gr,συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους όρους,ρητά και ανεπιφύλακτα.

1. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το www.adraxti.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος,κάθε φορά που το θεωρεί απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση.
Οι πληροφορίες (γραφικά,φωτογραφίες,σχέδια,κείμενα κ.λ.π.) και οι υπηρεσίες που εμφανίζονται στο www.adraxti.gr, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σ’αυτό, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.Απαγορεύεται λοιπόν οποιαδήποτε αντιγραφή, διάδοση, αναπαραγωγή, μεταποίηση μέρους ή του συνόλου αυτών από τους επισκέπτες, χρήστες ή συνεργάτες του, για οποιαδήποτε άλλο λόγο πέρα από την προσωπική χρήση.Τυχόν αντιγραφή, διάδοση, αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτιση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου, με οποιαδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειάς της.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.adraxti.gr, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνής νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.adraxti.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής,είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών στοιχείων.(π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, σταθερό ή κινητό τηλέφωνο κ.λ.π.).
Το Aδράχτι για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών,λαμβάνει τις πιο προηγμένες μεθόδους και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.Προσωπικά δεδομένα που μπορεί να δηλώσετε οπουδήποτε στις σελίδες του www.adraxti.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την πιθανή μεταξύ μας συναλλακτική σχέση και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν, να αποκαλυφθούν ή να δημοσιοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο, στις αρμόδιες και μόνο αρχές.

3. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το www.adraxti.gr,έχει πάντα την καλύτερη διάθεση και προσπαθεί να σας παρέχει τις υψηλότερες υπηρεσίες ποιότητας.Σε περιπτώσεις όμως μη διαθεσιμότητας κάποιων προ’ι’όντων,ουδεμία ευθύνη φέρει,αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών.Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα και οτιδήποτε άλλες λεπτομέρειες είναι απαραίτητες ώστε να ξεκινήσουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Με την λήψη της παραγγελίας σας, προσπαθούμε πάντα να σας στείλουμε ένα μήνυμα, ώστε να επιβεβαιώσουμε έγκαιρα ότι όλα είναι διαθέσιμα (καθώς το κατάστημα διαθέτει 3000 είδη), ώστε να προχωρήσετε στην ολική κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. ή ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, για πιο άμεση επικοινωνία. Σε περίπτωση που η κατάθεσή σας γίνεται αμέσως με e-banking σε έναν από τους 3 λογαριασμούς που διαθέτει το κατάστημά μας, αλλά κάποιο προιόν δεν είναι διαθέσιμο και ούτε μπορεί να σας αποσταλεί με κάποια ίσως καθηστέρηση πέραν των 3 με 5 ημερών, επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά και ‘η γίνεται αντικατάσταση εάν και εφόσον το επιθυμείτε, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση σας επιστρέφουμε στο λογαριασμό σας το αντίστοιχο ποσό και ακυρώνουμε ολοκληρωτικά την παραγγελία σας.

4. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν για κάποιο λόγο αλλάξατε γνώμη, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7511329.Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει τιμολογηθεί-εκτελεστεί, θα ακυρωθεί. Σε αντίθετη περίπτωση,δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

5. ΑΛΛΑΓΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΊΟΝΤΩΝ

Πριν απ’όλα θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συννενόηση με το κατάστημα στο 210-7511329
Αλλαγές,επιστροφές και αντικατάσταση προϊόντων,γίνεται στις κάτωθι περιπτώσεις:

α) Σε κάθε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη,μπορείτε να αντικαταστήσετε κάτι που αγοράσατε, με κάποιο άλλο προϊόν,ίσης ή μεγαλύτερης αξίας,εντός 10 ημερών,εφόσον αυτό βρίσκετε στη συσκευασία του,είναι σε άριστη κατάσταση όπως σας παραδόθηκε, δεν είναι εμπόρευμα προσφοράς ή εμπόρευμα με το μέτρο και συνεπώς έχει κοπεί στα μέτρα σας.(π.χ. υφάσματα,τρέσες,κορδέλες κ.λ.π.).Στην περίπτωση αυτή ,σας επιβαρύνει το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

β) Στην περίπτωση που υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν, εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης, σας το αντικαθιστούμε με δικά μας έξοδα,σε χρόνο αντίστοιχο της διαθεσιμότητάς του και εφόσον το παραλάβουμε και διαπιστωθεί η ελαττωματικότητά του.

γ) Στην περίπτωση που από λάθος δικό μας, σας παραδόθηκαν άλλα προϊόντα,τελείως διαφορετικά από αυτά που είχατε παραγγείλει με δικά μας έξοδα και κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης.

6. ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που λόγω απουσίας σας δεν παραλάβατε την παραγγελία σας και σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν αναζητήσατε το δέμα και επέστρεψε σε μας, χρεώνεστε τα έξοδα επιστροφής.

7. ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Το Αδράχτι, εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, από το 1975.
Η αποστολές για παραγγελίες λιανικής γίνονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και φθάνουν στην πόρτα σας με τα ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα, μέσα σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Παρακαλώ σημειώστε ότι σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές θα πρέπει να παραλάβετε εσείς το δέμα διότι ενδέχεται να μην υπάρχει δίκτυο πόρτα-πόρτα, ή ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή αν και εφόσον επιλέξετε άλλη εταιρεία courier όπως την γενική ταχυδρομική για παράδειγμα.

Αποστολές μέχρι την πόρτα σας με ελάχιστη χρέωση 3,50 για βάρος μέχρι 2 κιλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Αντικαταβολές στέλνονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και με χρέωση 6,00 ευρώ. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Με την λήψη της παραγγελίας σας ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και να συννενοηθούμε τον τρόπο της αποστολής του πακέτου σας.
Παραγγελίες χονδρικής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με το αντίστοιχο πρακτορείο και δική σας χρέωση.

8. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α) Είτε με συναλλαγή σε κάποιο ταμείο τραπέζης, είτε σε αυτόματο μηχάνημα Α.Τ.Μ. είτε με e-banking, είτε με κατάθεση στο ταχυδρομείο της περιοχής σας με το αριθμό της Eurobank.
Β) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή επιλέξτε “ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ” και εξοφλήστε την παραγγελία σας στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.

– ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ – GR 7102606300000080112578585
– EUROBANK – GR 7102606300000080112578585
– ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR85 0171 7550 0067 5511 9432 645
– EΘΝΙΚΗ – GR7001105170000051774510161

H επωνυμία που εμφανίζεται στους λογαριασμούς είναι: ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΝΝΑ του XAΡ.

Δεν είναι απαραίτητη η αποστολή της απόδειξης με mail. Παρακολουθούμε τους λογαριασμούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και το 90% των παραγγελιών μας αποστέλεται σχεδόν πάντα αυθημερόν όταν η κατάθεση γίνεται μέχρι τις 13:00. Σε κάθε περίπτωση όμως ένα τηλέφωνο στο 210-7511329 είναι πάντα ευπρόσδεκτο.