Η νέα τεχνική του κεντήματος είναι εδώ και θα σας εντυπωσιάσει. Πίνακες με 2 διαφορετικές τεχνοτροπίες. Τυπωμένα μοντέρνα σχέδια, γεμάτα χρώματα, επάνω σε καμβά ζωγραφικής. Δεν έχετε παρά να κολλήστε τα αντίστοιχα χρωματιστά διαμαντάκια στα διαμορφωμένα σημαδάκια με το χρώμα και το μέγεθος της ψηφίδας που έχει ο καμβάς. Επιπλέον στο πλάι του καμβά υπάρχει το υπόμνημα που σας καθοδηγεί πανεύκολα. Το Κιτ συμπεριλαμβάνει όλα τα υλικά εκτός από τον καμβά ζωγραφικής με το αποτυπωμένο σχέδιο. Η φωτογραφία κάτω δεξιά του σχεδίου σας δείχνει το κομμάτι που θα πρέπει να τοποθετήσετε-κολλήσετε τα διαμαντάκια. Στο συγκεκριμένο για παράδειγμα τοποθετείτε τα διαμαντάκια μόνο στο πρόσωπο της κοπέλας. Ο υπόλοιπος πίνακας είναι ζωγραφισμένος επάνω στον καμβά ζωγραφικής και το πρόσωπο αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο μέσα από τα έντονα χρώματα χάρη στις διαμαντένιες ψηφίδες και την μοναδική αυτή τεχνική της Diamond Dotz . Τα βήματα είναι τόσο απλά:

  1. Ξεκολλήστε την προστατευτική μεμβράνη από το σχέδιο. Εάν το σχέδιο είναι μεγάλο και θα χρειαστεί να το συνεχίσετε κάποια άλλη στιγμή, ξεκολλήστε μόνο τόσο όσο έχετε τη διάθεση και το χρόνο να φτιάξετε. Στο πλαινό μέρος του καμβά υπάρχει το υπόμνημα με τα χρώματα που θα βρείτε ξεχωριστά σε σακουλάκια.
  2. Αδειάστε στο σκαφάκι το σακουλάκι με το χρώμα που θα δουλέψετε.
  3. Τοποθετήστε το ειδικό λαστιχάκι στο στυλό και βουτήξτε το λίγο στο βαζάκι με το κερί που θα βρείτε στη συσκευασία.
  4. Αρχίστε να παίρνετε ένα ένα τα διαμαντάκια και να τα τοποθετείτε στο αντίστοιχο κουτάκι στον καμβά ζωγραφικής. Τόσο απλά!!! Έκτος από το συγκεκριμένο σχέδιο του μοντέρνου ζωγράφου ΚLIMPT θα βρείτε και άλλα μοντέρνα έργα μεγάλων καλλιτεχνών. Στη συλλογή μας επίσης υπάρχουν σχέδια με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και έτσι θα βρείτε πίνακες ακόμη και για μικρά παιδιά. Διαλέξτε ένα σχέδιο λοιπόν στα μέτρα σας και Καλή επιτυχία!!!

Έργο τέχνης με 2 διαφορετικές τεχνοτροπίες. Τι πρωτότυπος και μοντέρνος πίνακας πραγματικά!  Ξεκινήστε την υπέροχη αυτή νέα δημιουργία που σίγουρα θα σας συναρπάσει.